![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Poučen Citroenar
![]() Pridružen: Feb 2007
Prispevki: 124
|
No da upalimo eno debato kakšno je kaj zadovoljstvo med lastniki C4.
Jaz sem s svojo zadovoljen ?e bolj kot prvi dan, po 7 mesecih in 11.000 prevoženih kilometrih nimam niti ene pripombe. Me pa zanima kakšno je mnenje med ostalimi lastniki. Vsak kilometer s tem avtom mi je v veselje in se od njega sploh te?ko ločim. V njemu ne pogrežam nič, saj imam noter praktično vse. Dokupil sem samo zavesice , da se ne potol?ejo pragovi in dobil ??itnike proti praskam za kljukami. Slike so predstavljene v garaži. V nedeljo sem videl eno gris iceland ki je omagala na Bivju pri Kopru. Ali je mogoče njen lastnik med nami, da pove kaj se je zgodilo? Vabim vse, da v sliki in besedi stresejo mnenja v to temo. LP, Ale? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Svež Citroenar
Prispevki: 43
|
Jaz sem s svojim 1.6 hdi z 90 konji kar zadovoljen. Edino kar pogrežam je mp3 player.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
Prispevki: 2,993
|
"KAR"...zadovoljen?! Navdu?en ravno nisi. Kaj je povzročilo tisti "kar"? Samo MP3?!
|
|
|
#4 |
|
Svež Citroenar
|
No mogoče sem se slabo izrazil nad avtom sem navdu?en. Manj pa sem navdu?en nad serviserji. Edini, ki me ?e ni razo?aral je Jenko s Praprotne police. Tudi Toni z Grusupelj je OK samo ?e se on zavzame za tvoj avto druga? pa je tko kot ostali serviserji. Postal je velik in nima stalnega nadzora nad vseemi zaposlenimi, ki lahko harajo posvoje. ?e Jenku vzamejo pooblastilo za Citroen, jaz verjetno ne kupim ve? novega citroena.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VRTNAR
![]() Pridružen: Jan 2007
Prispevki: 9,652
|
@gargamel, saj se ga da "navit"
Sicer sem včeraj govoil z mojstrom od hitrega servisa in avtovleke, pravi, da C4 dosti vozi, nekaj s štromom al kaj, pa C3, nepokvarljiv pa Xsara Picasso, redko pokvarljiv C5
|
|
|
#6 |
|
Legenda Citroenarjev
Prispevki: 2,912
|
|
|
|
#7 |
|
Svež Citroenar
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
VRTNAR
![]() Pridružen: Jan 2007
Prispevki: 9,652
|
V določenih stvareh ga podpiram, v drugih spet ne, recimo vožnja brez ključa v ključavnici ?e ni bilo ravno pametno dejanje.
Samo slab je lahko tudi audi, ali pa mercedez... Vsekakor si bomo ogledali oddajo
|
|
|
#9 |
|
Legenda Citroenarjev
Prispevki: 2,912
|
Saj jaz tudi ampak meni tukaj nekaj smrdi... <omo videli kaj bo zrihtal.
|
|
|
#10 |
|
Citroenar z dušo in srcem
Prispevki: 593
|
evo jaz sem si ogledal preverjeno a je ris močn de je na enmu avtu tuk napak
|
|
|
|
![]() |
|
| Zaznamek |
| Orodja Tem | |
| Način Prikaza | |
|
|
Podobne Teme
|
||||
| Tema | Avtor teme | Forum | Odg. | Zadnje Sporočilo |
| Zadovoljni s 5 sedežnim C4 Picasso? | azeed | Citroen C4 Picasso | 15 | 11-09-08 17:29 |