![]() |
|
|
#1 |
|
Poučen Citroenar
![]() Pridružen: Feb 2007
Prispevki: 124
|
No da upalimo eno debato kakšno je kaj zadovoljstvo med lastniki C4.
Jaz sem s svojo zadovoljen ?e bolj kot prvi dan, po 7 mesecih in 11.000 prevoženih kilometrih nimam niti ene pripombe. Me pa zanima kakšno je mnenje med ostalimi lastniki. Vsak kilometer s tem avtom mi je v veselje in se od njega sploh te?ko ločim. V njemu ne pogrežam nič, saj imam noter praktično vse. Dokupil sem samo zavesice , da se ne potol?ejo pragovi in dobil ??itnike proti praskam za kljukami. Slike so predstavljene v garaži. V nedeljo sem videl eno gris iceland ki je omagala na Bivju pri Kopru. Ali je mogoče njen lastnik med nami, da pove kaj se je zgodilo? Vabim vse, da v sliki in besedi stresejo mnenja v to temo. LP, Ale? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Svež Citroenar
Prispevki: 43
|
Jaz sem s svojim 1.6 hdi z 90 konji kar zadovoljen. Edino kar pogrežam je mp3 player.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
Prispevki: 2,993
|
"KAR"...zadovoljen?! Navdu?en ravno nisi. Kaj je povzročilo tisti "kar"? Samo MP3?!
|
|
|
#4 |
|
VRTNAR
![]() Pridružen: Jan 2007
Prispevki: 9,672
|
@gargamel, saj se ga da "navit"
Sicer sem včeraj govoil z mojstrom od hitrega servisa in avtovleke, pravi, da C4 dosti vozi, nekaj s štromom al kaj, pa C3, nepokvarljiv pa Xsara Picasso, redko pokvarljiv C5
|
|
|
#5 |
|
Legenda Citroenarjev
Prispevki: 2,916
|
|
|
|
#6 |
|
VRTNAR
![]() Pridružen: Jan 2007
Prispevki: 9,672
|
V določenih stvareh ga podpiram, v drugih spet ne, recimo vožnja brez ključa v ključavnici ?e ni bilo ravno pametno dejanje.
Samo slab je lahko tudi audi, ali pa mercedez... Vsekakor si bomo ogledali oddajo
|
|
|
#7 |
|
Legenda Citroenarjev
Prispevki: 2,916
|
Saj jaz tudi ampak meni tukaj nekaj smrdi... <omo videli kaj bo zrihtal.
|
|
|
#8 |
|
Citroenar z dušo in srcem
Prispevki: 593
|
evo jaz sem si ogledal preverjeno a je ris močn de je na enmu avtu tuk napak
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
![]() Pridružen: Mar 2007
Prispevki: 2,287
|
Tud jaz sem gledal Preverjeno....Kaj naj re?em....Katastrofa.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
Prispevki: 2,993
|
Seveda je res. Zakj bi se nat tip lagal. Mislim, da ste videli dovolj posnetkov z napakami na vozilu. In na njegovem mestu bi ravnal enako. V takem primeru bi morali tipsonu odvzet dovoljenje za prodajo avtomobilov, ker ni sposoben. Proda lahko vsak...samo nobeden ne bi ?raufal. To je predvsem problem malih avto salonov.
|
![]() |
|
| Zaznamek |
| Orodja Tem | |
| Način Prikaza | |
|
|
Podobne Teme
|
||||
| Tema | Avtor teme | Forum | Odg. | Zadnje Sporočilo |
| Zadovoljni s 5 sedežnim C4 Picasso? | azeed | Citroen C4 Picasso | 15 | 11-09-08 17:29 |